24100 kr!

Hej allesammans!

Efter lite insamlingar på målsnöret så är nu den officiella insamlingen för Airbourne avslutad. Tack vare er generositet så samlade vi in 24100 kr! En helt otrolig siffra där Cancerfonden drog det längsta strået med sina dryga 13000 kr. Såklart så tänker jag på hur stor denna siffra kunnat bli om jag fortsatt i 2 år till, men jag är väldigt nöjd ändå. Målet om 35000 kr var inom räckhåll och 24000 känns väldigt nära ändå:)

Seashepherd

Kvitto.pdf-page-001

(Tack vare en eventuell skattereduktion så kommer siffran ökas på ytterligare lite efter årets slut)

Mitt äventyr jorden runt skulle ha präglats av besök hos vänner samt att dyka jordens alla hörn. Det sistnämnda skulle haft sin höjdpunkt vid Cocosöarna utanför Costa Rica. Vid denna ögrupp kan man vid rätt tidpunkt observera hammarhajar i stora grupper om 20-30 till antalet. På grund av den horribla hajfensindustrin är detta en av få ställen i världen där man kan få uppleva detta! Så att få åka dit blev tidigt en ikon för min insamling och känns otroligt viktigt för mig. Jag kommer att åka dit i slutet av juni för att under 10 dagar få uppleva dykning i sitt ess och förhoppningsvis  få se dessa magnifika och unika djur! Bilder och videos kommer såklart att laddas upp här så alla kan få uppleva det från sitt håll:)

Inlägget om Costa Rica kommer bli det sista inlägget i mitt liv som har stämpeln Airbourne. Ett kapitel som under 6 år utvecklades till en livsstil som jag nu i efterhand känner mig otroligt stolt över och vill fortsätta dela till min omgivning. Att jobba hårt för att nå sina drömmar är tidvis väldigt krävande men otroligt belönande. Skulle jag få frågan om all tid har varit värt det så är svaret ett självklart JAAA!

Idag känner jag verkligen att jag upptäckt världen ifrån olika sidor och uppskattar livet mycket mer. Ett bagage jag gärna släpar med mig och som jag kommer kunna använda i livets alla stunder i framtiden. Jag uppmuntrar alla unga därute som ens har en liten fundering på någon dröm av något slag, att ge det chansen och kämpa riktigt hårt för det! Om din dröm gäller något som kanske korsas med det som jag har gjort så hjälper jag gärna till med tips och råd. Annars så får ni alla ha det så bra och kom ihåg. LOVE LIFE!

DreamBig!

m/__(”,)__m/

Det här inlägget postades i Acke, cykel och världen, 2013. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 24100 kr!

  1. Website skriver:

    Excellent post. I am facing some of these issues as well..|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>