Alperna…Snowboard….Roadtrip…….Kör Ba!

Ela!
Men Kör ba! Vi är så himla igång! Den 1 Januari packade vi bussen och drog ner mot La Plagne, franska alperna, i sök efter det vi alla vill ha; PUDER! Denna gång ser laguppställningen ut på detta vis: ( En blandad mix med nötter är bara förnamnet)

Robert Wiesner: Den enda förnuftiga åkaren förutom jag, han förstår att Boardriders äger! Till vardags bor han i prins Kalle Filles rum på Karlberg och får flyga Gripen om 2 år. Wicked!

Peter Hultberg: Grabben som kan material coh allting allt annat för övrigt! Syssling med Magnus Samuelsson, världens starkase man eller vinnare av Lets dance ( man tolkar hur man vill. Åker i overall, fett Ball!

Erik “Kiruna” Ramnelius: Mannen från vidderna i norr. När vi frågar vad han vill äta säger han köttstycken :) Tillsammans med Patrik ( min sambo) den aggressivaste åkaren..(tror han).

Patrik P-dog Blomstrand: Han har skägg och ba kör. Min roomie sen ett halvår tillbaka. Glider in vildmarksbyxor och tar det ofta riktigt lugnt

.Cissi Norberg: Den tredje postisen och enda tjejen i gänget, respect! Skrattar, säger unika saker och satsar allt i backen, vilket många fransmän fått uppleva:)

Anton Karlkvist:Munsspels-spelande  MysAnton! När grabben inte drar feta hoppsvängar så stickas det för fullt på rummet. Just nu byggs det en Halstub (!). Han har lärt oss bascis i stickning; In i grottan Hämta skatten Ut ur grottan Över Berget! Så alla där hemma, Kör ba!

Acke Scott: Massive, gruppens Sugardaddy då jag betalar kalaset….typ =)
Sammanfattat är det tre piloter, tre postisar och 1 Musiker med dialekter ifrån Kiruna, gnällbältet, Linköping och Örebro.Blir en enda sörja när alla kommer igång och pratar:) Nu blev Patrik sur för han är ju pilot och postis och jag klassade han som postis. Nåväl, får stoppa om honom sen!

Men dags för resan nu. Resan ner blev så chill som en roadtrip ska vara! Grejer överallt såsom colaburkar, datorer (med internet Yeahh), sladdar, kuddar och alla sorters musik! Hade det riktigt kul hela vägen och alla dryga 23 timmarna ner! Blev dock intressant när Robert och Patrik struntar i att tanka, slutar med att tanken står på 15 km kvar! Bra pojkar! Då passade resans citat in alldeles utmärkt; Kör Ba! Skötte oss riktigt trevligt mot de andra bilisterna i år, något som var litesisådär för ett år sen. Har väl mognat eller något=) Kul blev det med när vi körde av för ett toastopp (Cissi) och helt plötsligt dyker en åsna upp bredvid ett industriområde,,lite slumpartat och det var ju trevligt:)
Har bott i 2 studios om 3 och fyra. Jag fick nitlotten att bo med 2 lumpen/krigsnördar med fet ordning på sina saker. Jag jobbar nog inte riktigt så men med med tanke på att jag är sugardaddy så fick jag göra som jag ville,,,väl planerat av Acke!Åkningen i veckan har inte varit vad vi tänkt oss då snubben från ovan inte ville ge oss snö……….FRAM TILLS IDAG!! Fredagen blev ” the Shredd-day of the week”. Har hajkat hela dagen och hittade en grym topp där vi drog 4 åk. fantastiskt! Lyckan blev total! Min nya bräda skötte sig galant och får toppbetyg! Trevligt också med en glad kabinförare som sjunger och lirar reaggae..We like!Området La plagne i sig har en topp på dryga 3000 meter och 22,5 mil pist. Ett gigantiskt område med mycket offpist möjligheter som inte blev fullt utnyttjade men så funkar det ibland. Har haft det riktigt guld ändå och då har har vi ändå roadtripen kvar hem =) sånt blir alltid spännande.Måste nämna att vi käkat Fondue också! Rik´tigt chill de första tuggorna innan man hamnar i ostkoma, då är leken inge kul längre:( Ska lägga in bilder och filmer på Måndag hemma i Eskilstuna och vi är söta som tusan! Sen laddar vi om för Afrika på Onsdag! Porque esto es Africa! Waka Waka ey ey! Fan kör ba!

/ Dream Big!
Acke

m/__(“,)__m/

Det här inlägget postades i La Plagne/ les arcs. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Alperna…Snowboard….Roadtrip…….Kör Ba!

 1. Jenny skriver:

  Wiee du fick me mig gubbe! :) I like!

 2. Frida skriver:

  Äntligen! Har vart inne och kollat här varenda dag efter nya inlägg ;) Tror all snö hamnade i Sverige i stället för hos er, här har det snöat mer eller mindre konstant sen nyårsafton…

 3. Anki skriver:

  Tummen upp!!!! :)

 4. MarryE skriver:

  airbourne.se has potential, you can make your site go viral easily using one tricky method. Just type in google:
  Kimting’s Method To Go Viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>