Dag 1 i Airbournes andra våg

Jajamen nu är man tillbaka där jag känner att jag hör hemma, PÅ RESANDE FOT! Allting där ute känns så spännande så därför blev det svenska hembesöket endast 2 månader och det kändes ändå för långt på sitt sätt:)

Man skulle kunna säga att jag utförde lite egna forskningsstudier som tydligt påvisade att Mexico och Acke går hand i hand så jag for tillbaka till mitt älskade Pez Maya. Men denna gång får jag via ett stipendium vara med i ledargruppen och själv lära upp volontärer att kartlägga själva, känns helt otroligt kul! Samt att jag nu ska göra min Divemaster och bli en Padi Pro vilket känns vuxet;)
På med bältet, poppa lite popcorn, kyss frugan/maken och flyg iväg med mig ännu en gång!

Trippen över atlanten gick så sjukt mycket denna gång då jag slapp säga hej till sniglarna bakom tulldisken i USA, Self five! Istället anlände jag till Cancun under natten 29-30 augusti. Perfekt för mig att sova en liten stund som där jag gillar att göra det som allra mest:) Slängde ut mitt liggunderlag och sov som en gris. Vilken perfekt start!

Under morgonen tog jag mina grejer till GVIs kontor i Playa del Carmen där jag ska göra min Divemaster examen tillsammans med ECOdiving. En pålitlig dykshop med ett mångårigt samarbete med GVI. De passar ihop som en skogaholmslimpa med ost och oboy;)

På kontoret fick jag träffa mina 2 nya arbetskamrater i Sonja och hennes pojkvän (hans namn måste jag stämpla in senare i hjärnan då blåcket var slut så att säga:). Sonja var från kanada och killen från Portugal. Hann också säga hej till ett välbekant ansikte i Cynthia, som jobbar på kontoret sen ajg var volontär. Svettiga kramar är bäst!

Sen så bar det iväg till dylkshopen och träffa Pepe, min instruktör kommande 4 veckorna genom certifikationen. Planeringen kände bara bra så blev fira med lite välkänd mexicomat under kvällen:)

Detta lan ha varit det tråkigaste inlägg någonsin men mer grejer kommer, jag lovar! Syftet var helt enkelt att Airbourne lever och pumpar energi som aldrig förr! Wicked!

DreamBig!

m/__(”,)__m/

Det här inlägget postades i Mexico 2011. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>