Snart färdig..5 Juni

Hej hopp!

Det börjar närma sig slutet av denna dykfas i min resa och det känns minst sagt bittert! Hela upplevelsen tillsammans med allting man lärt sig och allt bra folk har varit över all förväntan som får plats i en skål! Jag har ansökt om ett stipendium om att få komma tillbaka hit den 1:a oktober och jobba som ledare och fortsätta min karriär inom dykningen. Det kan ju bli skoj, men det får jag först veta första augusti om jag får stipendiet eller inte. Får jag inte stipendiet så tänker jag åka till Honduras och fortsätta på dykarkarriärstegen där istället..sådeså:)

Nu fick ni en inblick i min planerarskalle för framtiden, inte illa! Men lite tillbaka blickar på vad som hänt kan ju vara skoj att läsa om. Det första som dyker upp i mitt huvud som hänt är att havet numera kryllar av sköldpaddor! Det är parnings/äggläggningssäsong nu och det märks minst sagt. Jag har vid 2 tillfällen ifrån båten sett sköldpaddor para sig vid ytan, lite småhäftigt. Sen har vi ocks¨å turats om att gå upp ultratidigt om mornarnan för att kartlägga de sköldpaddor som har krupit upp på stranden för att lägga ägg. Häftigt minst sagt!

Mera som hänt är att jag åker och surfar på västkusten tillsammans med 3 “kamrater” innan jag kommer hem. Har kanske nämnt det förut men nämner det i så fall igen:) Det ska bli häftigt och vi har en del balla grejer att göra som ni får läsa om i  mitt sista inlägg för den här gången. Det inlägget kommer den nånstans mellan 21-23 juni. Jag kommer att landa kl. 15.00 den 24:e juni med flight BA 778 ifrån London Heathrow. 

Vi har också hunnit med ett annat sidoprojekt som innebar att vi åkte till en fiskeby i närheten och städade vägar och stränder. Byn har också nyss fixat till ett återvinningsscenter som vi fräshade upp så att det fungerar bra. Till vår hjälp hade vi en hel bunt med små kids springandes omkring som fick lära sig om återvinning:) Riktigt skoj det med, trot eller ej!

Nej kanske skulle ta och sova lite tror jag. Har haft en partynatt som aldrig slutade så jag har inte gått och lagt mig än och klockan är 08.30. Dags snart:)

Ta hand om er allihopa. Synes snart återigen!

Sven Out!

DreamBig!

m/__(”,)__m/

Det här inlägget postades i Mexico 2011. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>