Söndag 26e maj, Eskilstuna Taxis växel, tågstation, BE THERE!

Jag är en pojke, har sett mig som det en längre tid och kommer nog fortsätta att
göra det en bra tid framöver. Kanske med lite mer erfarenhet än vad andra “pojkar”
har men det leende jag kommer att stråla ut på söndag går inte att ta miste
på….som när man fick sin första bilbana i julklapp, WOW!!!

Sommaren 2012 var som en enda lång dröm som jag inte kan tacka Patrick nog för att
jag fick dela med honom, att cykla genom USA. I och med hemkomst från det
äventyret kom iden att göra en välgörenhetsinsamling och cykla jorden runt. Från
dag 1 så insåg jag att det kommer krävas ansträngning, huvudet på skaft, planering
och som vanligt en del flyt. Och då har jag inte ens cyklat en fjuttig meter.
Förberedelserna ses numera i mitt arkiv “saker jag klarat av” och har varit
fantastiskt roligt! Om 5 dagar står jag på startlinjen inför något stort, med
solen i ögonen, uppe på lejonklippan. Nu är det upp till bevis och känns viktigare
än någonsin. Stödet från er där ute har jag med var dag som en iphone hos
högstadieeleven. Det känns som att jag tackar er alla varje inlägg men ni är värda
högsta betyg. Kör ba!

Sitter i min taxi och för sista gången och har förberett inför en massiv utskick
av t-shirts imorgon! Äntligen ska ni få era efterlängtade symboler för välvilja
och eftertanke, hela 91 st skall ut…..Starkt! Kul att tröjorna ligger intejpade
i plastpåsar i bakluckan på en bil,,,,ser lite,,,,misstänkt ut….tur att farbror
blå är borta och äter muffins,,,hoppas det:P

Genom t-shirts, föreläsningar & donationer är vi nu uppe i drygt 8000 kr, heja oss
kompisar. Jag har fått ett gott förtroende för min egna ideförmåga vad gäller
miniprojekt om insamlingar. Marathon, fotbollsmatcher mm,….Vi tillsammans ska
minsann lyfta in 25.000 kr var till Cancerfonden/sea Shepherd. Så är det bara och
blir så om man bestämt sig “för’t”. Tråkigheter som hajslakt, valjakt, cancersjuka
och dess anhörigas plåga finns på min näthinna hela tiden och ger mig drivkraft
genom varje pedalcirkel.

Jag känner mig också så otroligt nöjd med min utrustning som jag har valt. Tack
till er Sponsorer/vänner som genom olika tillvägagångsätt gör att jag cyklar iväg med gott självförtroende,,,sen så ser jag ju himla ball ut;) Här nedan syns ett urval av lite grejer jag valt för dess prestanda. Jag vill fortsätta beskriva dess “in action” under resans gång. Acke och hans prylar mot världen ger oddset 1.3 (1a) 3.4(X) 14.2(2)….

Jag och Elliot (min systerson) provar mitt Hilleberg Akto tält.

Så hur följer man egentligen detta äventyr och hur går det till. Jo hörni, när man klickat in sig på Airbourne.se så syns på första sidan en välkomstpresentation. Längst ner här finns en karta som visar vart jag är någonstans. Som standard är den väl inzoomad men med pilarna i kartan kan man zooma ut och få en bra överblick. Klickar man på en punkt så kommer nu upp tid & datum när jag var exakt där. Räkna med en daglig uppdatering så ni kan se vart jag busar någonstans när du vill.

Nu när du vet vart jag är någonstans är det väl kul att veta vad jag håller på med, förutom att nöta ut min egen arma rumpa. Klicka på blogg och vips kommer mina historier upp med det senaste inlägget först. Lite skillnad från mitt tidigare bloggande blir att bilderna kommer vara inklistrade som ett bildspel i varje inlägg. Text och bild kommer då att länkas ihop när läsaren fångas och man följer med lättare,,,en vacker symbios kan man säga=)

Nyckelfunktionen är ju såklart donera knappen som finns på första sidan där du, om
du vill, kan ge ett bidrag till syftet. Tänk, jag cyklar 8000 mil för detta och du
behöver bara klicka lite granna. Vem gör jobbet egentligen?:) Haha..Efter att du
klickat på donera så kommer du till sidan. Nere till vänster kan du klicka dig
vidare för att donera med kort, om du inte är medlem på paypal. Härifrån blir det samma känsla som med ett vanligt internetköp och din donation syns som Airbourne på ditt kontoutdrag. Kom ihåg att om du donerar minst 200 kr så får du ett vykort från mig med en personlig touch, Läs mer här.

Jo ska väl avvrunda med att påminna om söndag den 26e maj kl.8.30 på Eskilstuna Taxis växel vid tågstation. Här får jag sällskap av en liten mediaprocedur innan starten går. Jag kommer att cykla till Uppsala via Västerås och sen vidare mot Stockholm. Sen så blir det söderut mot finaste Malmö. Många vänner ska besökas så vill du också ha besök? Hojta till bara så kan vi fika eller ta en bira, ditt val:)

5 dagar, 5 dagar, 5 dagar,,.,.Det här kommer bli stort!

DreamBig!

m/__(”,)__m/

Tyckte du om vad du läste?
Mitt cykeläventyr jorden runt gör jag för att samla in pengar till drabbade/anhöriga av cancer (Cancerfonden) samt för att motarbeta hajfensindustrin (Seashepherd). En gåva genom en donation är värd mycket, ingen gåva är för liten<3Gör detta till en kul grej, donera 200 kr och du får ett personligt Riktigt vykort av mig:)Klicka här

Det här inlägget postades i Acke, cykel och världen, 2013. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Söndag 26e maj, Eskilstuna Taxis växel, tågstation, BE THERE!

 1. Frida skriver:

  Wow! Efter ett helt år av förberedelser är det äntligen dags! Ska bli så himla häftigt att få följa din resa! Ses på söndag 08.30 ;)

 2. Frida skriver:

  Hörde att du gillade windfree hörselskydden förresten, kul :)

 3. Robert skriver:

  Acke!! När har du planerat att komma förbi sthlm?? Bjuder gärna på en kaffe/öl vid Karlbergs slott och natursköna grönområde! :D

 4. Therese skriver:

  I see a lot of interesting articles on your website.
  You have to spend a lot of time writing, i know how to save you
  a lot of time, there is a tool that creates unique, SEO friendly articles in couple
  of minutes, just type in google – k2 unlimited content

 5. Andrea skriver:

  I read a lot of interesting content here. Probably you spend a lot of time writing,
  i know how to save you a lot of work, there is an online tool that creates unique, SEO friendly articles
  in seconds, just type in google – laranitas
  free content source

 6. weight loss skriver:

  Interesting articles you post here, i have shared this article on my twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>