Sponsorer

Konsten att göra det overkliga verkligt.

Med hjälp av 3D-tekniken presenterar vi produkter och system på ett mycket attraktivt sätt. Komplexa system blir enkla och lättförståeliga när du kan förklara funktioner och förlopp med total frihet utan fysiska begränsningar. Vi kan utgå från färdiga CAD-filer vilket både spar tid och pengar eller utgå från en enkel skiss eller idé. Filmerna blir av sådan kvalitet att du kan visa dem både på bio och som HD-film på YouTube. Eller varför inte i e-post eller PowerPoint.

 

 

 

Vi erbjuder de taxi,- bud,- och logistiktjänster du som kund önskar och är i behov av. Tillsammans är vi cirka 100 chaufförer som alla jobbar efter samma motto – säkerhet, trygghet och kvalitet. Som kund kan du alltid känna dig välkommen till oss.Vi har öppet dygnet runt – året runt!

I alla tider har funktion, kvalitet och nya tekniska lösningar varit centrala delar vid utvecklingen av Primus friluftsutrustning. Sedan 1892 har vårt mål varit att göra livet ute i naturen så enkelt och bekvämt som möjligt för dig.

Våra produkter testas om och om igen för att de ska vara klimatsmarta, enkla att använda och lätta att bära med sig. Och kvalitet lönar sig. Primus OmniFuel är bäst i test år efter år. I dag är vi en del av människors stora och små äventyr, runt om i hela världen.
Jag använder Primus Omnilight Ti med kastrullen Eta Pot.

På Brunton är vår passion för naturen överförd till våra dagliga uppgifter och känns lätt igen genom våra innovativa och professionella produkter. Vi erbjuder en möjlighet att arbeta med ett mångsidigt och kreativt team som uppskattar utomhus kulturen.
Vad som betydde något då, betyder något nu.1894 skapade D.W. Brunton Pocket Transit: en kompakt, precision kompass som befriade outdoorentusisaster från dåtidens skrymmande utrustning. Han ställde in kursen vi fortfarande följer: acceptera aldrig, var aldrig nöjd. Vårt hem och högkvarter i Riverton, Wyoming, vid foten av Wind River området, andas både inspiration och är även testlab för produkter som skapats till denna trosbekännelse, gjord för dem som övervinner och uppnår. Känslan för excellens förändrade allt redan 1894, det betyder mer idag. Jag använder Brunton Emded + Solaris4 USB solcellsladdare.

FOREVER är en hälsoklubb som bjuder på upplevelser utöver träning. Vårt mål är att skapa en känsla av samhörighet genom att förutom träningsaktiviteter även innehålla tex barnpassning, event och föreläsningar. Vi tar hand om varje kund personligen och utifrån dennes önskemål och förutsättningar skapar vi ett program som passar denne. Vi har ett brett utbud och poängterar vikten  att variera sin träning. Samtidigt som vi erbjuder fysisk träning är vi en oas för avkoppling psykiskt. Här släpper man tankarna på vardagsbekymmer och laddar kroppen såväl fysiskt som psykiskt med ENERGI.

 

windfreeWindfree stänger av bruset samtidigt som du hör bättre!

Våra mänskliga öron är inte skapta för att vi ska förflytta oss snabbare än 15km/h.Idag skidar, skejtar, rider, seglar, cyklar och hoppar vi människor fram i över50 km/h. Med detta följer ett vindbrus på ca 100dB. Många av oss har länge saknat en fungerande lösning för att ta bort vindbruset – med bibehållen hörsel. Med öronproppar och hörselskydd av olika slag tappar man lätt känslan för utrustning och detaljer. Hur seglen för sig, hur hästen andas eller hur växlarna rasslar på plats. Med Windfree kan du spetsa öronen och behålla känslan. Windfree tar bort bruset och låter dig höra.
De riktigt snabba djuren är betydligt bättre rustade för att klara snabba hastigheter. Deras öron skyddas med hjälp av pälshår som släpper igenom ljud men stoppar vind. Detta blev vår inspiration i utvecklingsarbetet. Windfree består av ett skum med en cellstruktur som tar bort vindbruset och låter dig höra dubbelt så bra. För att öka komforten använder vi även Outlast®, ett material som är kallt när det är varmt och varmt när det är kallt. Outlast® är utvecklat av NASA i syfte att jämna ut temperaturen för astronauterna i deras arbete i rymden.

posten_loggaJag använder Posten Riktiga Vykort för att skicka ett stort tack till alla som donerar minst 200 kr.

XINIX-LOGO-linje-3

Endast ett par droppar AquaCare gör skillnad mellan drickbart och otjänligt vatten. XINIX har skickat vattendesinfektion till Haiti via MSB Myndigheten och Hoppets Stjärna. Totalt rör det sig om drygt 21.000 flaskor som räcker till upp till 1,5 miljoner liter vatten.

Bakteriefritt Vatten – En Nödvändighet

XINIX produkter används regelbundet av bl.a. av turister, militära förband, räddningsverk, biståndsorgan, multisportare, äventyrs- och affärsresenärer.XINIX AB är ett innovationsföretag med vattendesinfektion som sin specialitet. Utvecklar och marknadsför produkter för vatten- och ytdesinfektion samt hand- och munhygien. XINIX produkter är baserade på en unik svensk innovation. XINIX har en lång och bred erfarenhet av vattenrening och fokuserar sin verksamhet inom den för hälsan och vårt välbefinnande, viktiga desinfektionsteknologin. Stor vikt har vi lagt på våra produkter som är avsedda för vattendesinfektion på platser där rent- och säkert drickbart vatten inte finns att tillgå. Ute i naturen, på resor eller i samband med katastrofer och framför i länder där endast förorenat vatten finnes att tillgå.Företagets produkter har stora fördelar, då de ger användaren bakteriefritt vatten som inte bara är smak och luktfritt, utan även är genomgående testat och har en väl dokumenterad effekt. Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder de bästa och effektivaste produkterna för att hindra oönskade sjukdomstillstånd bl.a. på grund av förorenat vatten.