“Vad ska vi göra idag? INGENTING!”

Ela!

Siargao,,,,Fillipinerna,,,,ja..Vad ska man säga? Jag hittade hit med hjälp av tips ifrån en kille som heter Robert. Han har i princip slagit sig ner här på ön, öppnat en liten turistbyrå och känner allt och alla. Enligt honom var det här paradiset och jag är beredd att hålla med! Vi har surfat, badat och jaa……..inte så mycket mer:) De första dagarna var det lite väl mkt spring i mina ben men sen lyckades man komma ner i tempo och det känns riktigt bra! Folket häromkring är supernajs och vi har haft det riktigt kul. Förutom jag och Robert finns här ett par svenskar till bland annat Frida som sommarjobbar på Marys Cafe i hemtrakterna=)

Vi blev inbjudna på grisfest härom kvällen, ja, vi grillar och äter en gris helt enkelt. Ja visst det kan ju bli jättekul! Men man inser inte riktigt förrän man kommer dit hur äckligt och vidrigt det faktiskt är! Så vegetariantankarna var väldigt nära ska jag erkänna.Ljudet när de tog kniven och skar upp grisen vid bordet när den var färdiggrillad går inte att beskriva, men jag ska försöka. Tänk er att ta en klump med fett och linda in det i plastfolie och spänna åt. Sen punktera det med en kniv så allting bara väller ut. Usch!Kul också att man blev matförgiftad och sitter nu med feber och spykänslor. Men då får jag ju tid att skriva lite inlägg så något positivt blev det ju i allafall=)

Något annat som inte är helt fel är ju Asienpriserna! Det kostar ingenting att leva & på alla barer har man sin egen nota som man betalar av månadsvis, så imorgon ska jag gå runt till tre olika ställen och betala av mina kalla bärs=) För det går åt några i värmen, det vill jag lova!
Jag har bestämt mig för att lämna ön i morgon och satsa mer på roliga dykställen innan jag åker vidare. Det beror på att jag också¨bestämt mig för att lägga vågsurfing på hyllan=) Är inte min grej då det tar så sjukt lång tid att bli bra och är så himla jobbigt! Man ska ha växt upp med det för att njuta av det på riktigt har jag kommit fram till:) Men vind och kitesurf finns ju alltid kvar, det är skoj!
Ett till inlägg om dykningen kommer innan jag lämnar fillipinerna den 24:e! Till mig själv och alla andra säger jag…………Kör ba!

/DreamBig!
Acke

m/__(”,)__m/

Det här inlägget postades i Filippinerna 2011. Bokmärk permalänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>