“Varför bajsar folk på bron? Skulle jag bajsa en dag skulle jag bajsa i skogen.,…som en björn” 24:e April

Hej alla glada och bästa!

Jag har precis pratat med mor och far där hemma och är gladare än nånsin! Era ord gör mig så himla glad och det känns bara bäst! Så grattis till grymmaste morsan som fyller typ 29 i morgon! Woohoo!!

Så en vecka har gått sen senaste inlägget och det är tajt faktiskt men tro inte att saker inte händer för det! Då vädermästarn (nej inte väderguden) bestämde sig för att det ska blåsa ett tag, så har det inte blivit någon dykning på 5 dagar. Vi kallar situationen en värld i en grotta gjord av trasiga plastdrömmar ( a cave made of broken plastic dreams).
Men har haft störtskoj ändå så tar en sak i taget..

Kanske ska börja med vår middag som jag, Nick & Simon skrapade ihop sådär på tu man hand en dag. Recept för 21 perssoner följer:
Hämta din bästa Machete och fixa 11 kokosnötter, av vilka du tömmer mjölken i en bunke ris och låt det “blötläggas” i ett par timmar, koka sedan riset som vanligt (koka i kokosmjölk funkar ej) och tillsätt riven kokosnöt. Till detta serverar du en curry gjord med passion och kärlek tillsammas med hemmagjord mangochutney. Som tilltugg har du bakat vitlöksbröd:) Servera i kokosnötsskalet och täck öppningshålet med palmblad som får sticka upp som dekoration. Vi fick applåder….We Rock! :)

En bra kväll det och smakade grymt, lite saker kan vi också lägga till i listan över vilda djur vi sett. Från bron som nämns i rubriken har vi sett krokodiler:) stora saker som mest ligger stilla och ser knökiga ut. coolt ändå, citatet i rubriken ovan kommer från mig själv i ett tillstånd av margarita rus:) Haha:)

Ytterliggare ett litet sidoprojekt har startas denna vecka. Vi ska under en sex veckors period ( en dag i veckan) besöka en lokal farm och hjälpa dem med dagliga sysslor. Denna vecka grävdes det en gigantisk kompost från scrtach. Ett hårt jobb men nyttigt som ger en skön känsla i kroppen när man får hjälpa till. Mina kompisar där blev också bjudna på hemmagjorda tortillas och fick en och annan lektion i språket Maya. “Duschkabin” betyder “hur är läget”:) stavas nog inte så men ändå:) bra grejer i allafall!

I fredags blev det skoj hela dagen! Vi hade PezMayalympics vilket innebär. Vi tävlade i tre olika grenar och hade awsome utklädnader allihop ( vilket också betygsattes) Norsk fylla vet nog alla vad det är (spring som en fjolla, snurra runt en pinne 10 varv och sicksacka sen vidare och byt till din kompis som gör samma sak) Alltid lika kul att se folk trilla omkring:) Sen var det en blind hinderbana där en i laget blev instruerad med en hink på huvudet. James har nog dålig hörsel för han försvann ut i vattnet:) Vi skrattade så mycket att ingen orkade ge han instruktioner.Stackars Pöjk..
Sista grenen var att två och två gå skottkärra med fenor på händerna och mask + snorkel. Vinnare blev Lala Legion som syns på bilderna. Lala är den lokala soyamjölken vi dricker och kartongerna blev en grann rustning:)

En bra partynatt utan knark på stranden avrundade veckan.
Nu hoppas vi på dykning nästa vecka!
Det har redan gått 3 veckor och ja, vad ska man säga? Jag säger det som jag redan har sagt igen för det kan sägas så många ggr. SÅ BRA ÄR ALLT!

Sven ba kör!

DreamBig!
Acke

m/__(”,)__m/

 

Det här inlägget postades i Mexico 2011. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till “Varför bajsar folk på bron? Skulle jag bajsa en dag skulle jag bajsa i skogen.,…som en björn” 24:e April

  1. carina sandell skriver:

    Man kan inte låta bli att bli lite avis på det härliga livet du lever…och spännande är det att följa med på äventyren – fast vi får uppleva dem i efterhand. Njut men ta hand om dig…verkar finnas lite farligheter i närheten. =)

  2. Frida skriver:

    Låter helt underbart, jag vill också :) Måste bara fråga, när kommer du hem? Antar att du helst inte vill tänka på det :P men vi saknar dig här hemma, det behövs nån som sprider lite positiv energi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>